Title : FATİH ÖKÇE SAN. VE TİC. A.Ş.
Activity Type : Üretici
Contact Person : Kadir YILMAZ
Phone : +90 212 698 19 00
Fax : +90 212 698 19 05
Address : Halkalı İkitelli Cad. İmsan San. Sit. B Blok No : 3-7-8 K.çekmece / İSTANBUL
E-Mail : info@fatihokce.com.tr
Web : http://www.fatihokce.com.tr

 

 
 

Fatih Ökçe 1973 yılından beri Türkiye’nin öncü ayakkabı yan sanayi kuruluşu olarak geniş ve dinamik ürün gamı; Ökçe; (plastik, kaplamalı, hdf/mazonite), Ökçe Kapağı; (plastik, kauçuk ökçe), Taban; (Termo, PVC, Neolit, Hazır Kauçuk, Frezeli Kauçuk, Kösele, TPU), Taban Astarı; (çelikli, çeliksiz, plastik, köseleli), Kauçuk; (frezeli taban, ökçe kapağı, pençe, plaka), Vardola; (kösele, salpa, neolit), PVC Granül ve Takunya ile değerli müşterilerin hizmetindedir.

Ayrıca Fatih Ökçe dinamik ürün gamını ar-ge çalışmaları ile destekleyerek üretimine başladığı ve fattab markasıyla çocuklar için ideal oyun alanları hedefi ile darbe emici ve hijyenik kauçuk zemin malzemelerini piyasaya sunmuştur. Çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş alanları, belediyelere ait park, bahçe alanları , anaokulları, havuz kenarları ve hayvan barınakları gibi birçok alanda sağlıklı sonuçlar veren kauçuk zemin malzemelerinin hızla yurt içi yurt dışı pazarlarında satışları gerçekleşmektedir.

Şirketimiz global bir tedarikçi olma yolunda hızla yurtiçi ve yurtdışı üretim ve pazarlama kanallarını geliştirmektedir. Verimlilik, kalite ve zamanında teslimi hedefleyen kalite politikamız, ileri teknolojiyi içeren makine, ekipman ve yazılım sistemleri ve AR-GE alt yapısı ile desteklenmiştir. Değişen Pazar şartlarına uyumlu olarak stratejik yatırım planlaması düzenli olarak gözden geçirilmektedir. Fatih Ökçe “dünyada ayakkabı sektörüne hizmet, destek verme ve geliştirme” misyonunu güçlenerek devam ettirmeyi taahhüt etmektedir.



 
     
 
Copyright 2013 Kauçuk Derneği
Address: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. İstanbul Ticaret Sarayı No:108 K:5 Ofis No: 298-299 Giyimkent Sit.-Esenler-İstanbul

E-Mail: kaucuk@kaucuk.org.tr 

Phone: 0 212 320 41 67 - 320 63 49

Fax: 0 212 320 64 53