Title : BRENNTAG KİMYA TİC.LTD.ŞTİ.
Activity Type : İthalat, İhracat
Contact Person : ÇAĞDAŞ ÇAĞRI
Phone : +90 216 331 39 66 #300
Fax : +90 216 537 87 23
Address : Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Muhtar Sok. No:1 Kat:1-6 34805 Beykoz/Istanbul
E-Mail : cagdas.cagri@brenntag.com.tr
Web : http://www.brenntag.com.tr

 

 
 

Kimyasal hammadde dağıtımında dünya lideri olan Brenntag, müşteri ve tedarikçilerine, tüm dünyadaki stratejik pazarlara giriş sağlayan, geniş kapsamlı bir dağıtım ağı sağlar.

Ana üreticiler tarafından üretilen yüklü miktarlarda ürünü alıp, müşterilerimizin ihtiyacı olan ürün tedariğine çevirir. Kimyasallarla ilgili her türlü probleminizde size özel çözümler sunmakta hizmetlerimizin bir parçasıdır. Hızla gelişen özel ürünler pazarında da, yüksek kaliteli geniş ürün yelpazemiz ile yenilikleri sunarız. Aynı zamanda güvenlik ve de güvenilirlik adına da oldukça iyi bir itibarımız vardır.

Firmanızın genel ve özel kimyasallar alanındaki tüm taleplerini karşılayabiliriz. Bu sizin iş akışlarınızı kolaylaştırmanızı ve depolama ve nakliye maliyetlerinizi düşürmenizi sağlar.

Etkin lojistik hizmetleri,  sürekli izlenebilir iş akışları, en yüksek kalitede çevre, insan ve de iş güvenliği standartlarına sahip dağıtım merkezleri ve daha bir çok  benzersiz hizmet süreçleri Brenntag'ın sorumluluğunun birer parçasıdır.

Brenntag; Avrupa, Asya, Afrika, Kuzey ve Latin Amerika olmak üzere 5 ana bölge olarak yapılanmıştır. Bu bölgelerde, toplam 60 ülkede, 400 den fazla lokasyonda, 11.000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

 

Plastik, Kauçuk ve Kimyasalları

Plastik ve Polimer bölümümüzde herbiri kendi alanında lider ve yenilikçi olan kimyasal hammadde ile polimer üreticilerinin distribütörlüğünü sürdürmekte olup, hem plastik hem de kauçuk parça üreticileri için gerekli olan polimer ve katkı kimyasallarını portföyümüzde bulundurmaktayız. Bölüm olarak başta otomotiv yan sanayi olmak üzere, aydınlatma, ambalaj, kablo, makina, inşaat ve beyaz eşya gibi sektörlerin hammadde ihtiyaçlarını, müşterilerimize en üstün hizmet kalitesini sunarak karşılamayı amaçlamaktayız. Bu bağlamda hammadde tedariğinin yanısıra, sektöründe deneyimli teknik ekibimiz sayesinde, müşterilerimizin teknik problemlerini ve yeni ürün geliştirme konusunda gerekli teknik destek ihtiyacına da cevap verebilmekteyiz.



 
     
 
Copyright 2013 Kauçuk Derneği
Address: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. İstanbul Ticaret Sarayı No:108 K:5 Ofis No: 298-299 Giyimkent Sit.-Esenler-İstanbul

E-Mail: kaucuk@kaucuk.org.tr 

Phone: 0 212 320 41 67 - 320 63 49

Fax: 0 212 320 64 53